Kom ook

WERKEN IN NIJVERDAL

Wij maken Nijverdal aantrekkelijk voor stagiaires en werkzoekenden uit de regio. Ben jij nu op zoek naar een (nieuwe) baan of stage, ontdek dan welke mogelijkheden er voor jou zijn in het mooie Nijverdal!

BEHOUD VAN TALENT

IN DE REGIO

Werken in Nijverdal is een samenwerking tussen een aantal bedrijven uit Nijverdal. Ons gezamenlijke doel is om stagiaires en werkzoekenden te verbinden met en te behouden in Nijverdal. We brengen onderwijs, werkzoekenden en bedrijven samen door Nijverdal als aantrekkelijke werkgever op de kaart te zetten, kennis te delen, verschillende evenementen te organiseren voor stagiaires en werkzoekenden én korte lijntjes te behouden tussen de verschillende organisaties. Wij geloven erin dat we elkaar kunnen ondersteunen én versterken. En daar zit ook onze kracht.

DEELNEMENDE

BEDRIJVEN

WIE

BEN JIJ?

Nijverdal is op zoek naar talenten. We denken graag mee en we bieden jou de mogelijkheid om verschillende bedrijven
uit de regio te leren kennen, zodat je weet waar jouw talenten het beste tot zijn recht zullen komen.

STUDENT

Studeer je op het mbo, hbo of aan de universiteit en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage of bijbaan? Dan maken wij graag kennis met jou, om je beter te leren kennen. Samen met jou gaan we op zoek naar het bedrijf uit Nijverdal dat het beste bij jou past. Daarnaast organiseren wij diverse stagehubs, zodat jij je kunt oriënteren op de vervolgstappen binnen je loopbaan.

PROFESSIONAL

Op zoek naar je eerste baan, of toe aan een nieuwe uitdaging? We organiseren verschillende evenementen, zoals een Open Bedrijvendag en Open Sollicitatieavond, zodat jij de bedrijven uit Nijverdal beter kunt leren kennen. Heb je gesolliciteerd bij een van de bedrijven, maar is het toch niet waar je naar op zoek bent? Dan kijken we samen naar andere mogelijkheden binnen dit platform. We doen er alles aan om jou op de juiste plek te krijgen!

BEDRIJF

Lijkt deze samenwerking jou ook fantastisch? Werken in Nijverdal is gestart als een pilot vanuit tien verschillende bedrijven. Op het moment dat dit platform volledig staat, willen we ook meer bedrijven en organisaties de mogelijkheid geven om aan te sluiten. Interesse? Neem dan contact met ons op.

VOLG ONS

OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van aankomende evenementen,

actuele vacatures, een kijkje achter de schermen en leuke weetjes!

InstagramLinkedin

AANKOMENDE

EVENEMENTEN

Open Banendag zaterdag 15 april 2023

OPEN BANENDAG Zaterdag 15 april 2023 VOOR JONG EN OUD Nijverdal opent op zaterdag 15 april haar deuren voor stagiaires en werkzoekenden uit de regio tijdens de Open Banendag van Werken in Nijverdal. Vorig jaar was deze een groot succes, vandaar dat wij nogmaals vanuit de gezamenlijkheid een Open Banendag organiseren in Nijverdal. Wij zijn…

Lees meer

Open Banendag vrijdag 14 april 2023

OPEN BANENDAG Vrijdag 14 april 2023 VOOR SCHOLIERENEN STUDENTEN Zit je op het voortgezet onderwijs en moet je een studierichting kiezen, of ben je student en wil jij je oriënteren op een stageplek? Dan is de Open Banendag er voor jou om te ontdekken welke mogelijkheden Nijverdal jou biedt. Maak kennis met bedrijven uit verschillende…

Lees meer

Stagehub 15 november 2022

Tijdens de stagehub op dinsdag 15 november 2022 maken de stagiaires van de deelnemende bedrijven kennis met verschillende gave bedrijven uit Nijverdal. Dé manier om hun netwerk te vergroten en zich te oriënteren op vervolgstappen in hun loopbaan.

Lees meer

WERKEN IN

NIJVERDAL

Wil je meer informatie over Werken in Nijverdal?

NEEM CONTACT OP