OPEN

KENNISMAKINGSAVOND

Dinsdag 7 februari 2023

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om bij een van de bedrijven uit Nijverdal te werken of stage te lopen? Dan is de Open Kennismakingsavond er voor jou om je vragen te stellen én te ontdekken of jij jezelf bij een van de bedrijven uit Nijverdal ziet werken! Je hoeft je vooraf niet aan te melden, kom gewoon langs en ga vrijblijvend in gesprek met de bedrijven die jou interessant lijken. Als extraatje kun je ook deelnemen aan een rondleiding door het nieuwe pand van Heutink. Klinkt leuk toch?

Ik kwam naar de Open Kennismakingsavond van Werken in Nijverdal voor Niverplast. Op een laagdrempelige manier presenteerden de bedrijven zich, gewoon in de kantine. Op deze manier stap je gemakkelijker ergens binnen om het eerste contact te leggen, dan wanneer je koud bij een bedrijf aanklopt of gelijk een gerichte sollicitatie op een vacatures stuurt.

– Minke Heidema, Marketing Niverplast

Meer

informatie

Wanneer

Dinsdagavond 7 februari tussen 18:00 en 20:00 uur.

Waar

Heutink Primair Onderwijs B.V.

Anders Celsiusstraat 15

7442 PB Nijverdal

Route

ONTMOET DE

DEELNEMENDE BEDRIJVEN
En klik op het logo om naar de actuele vacatures te gaan.
 • null

  12Build

  12Build matcht al bijna 15 jaar (vaste) bouwpartners op trackrecord en expertise via hét offerteplatform voor de Europese bouw. Ondertussen werken we met meer dan 60 medewerkers verdeeld over 2 kantoren en zijn we 4 producten en 6 verhuizingen verder. Uitgegroeid? We zijn nog maar net begonnen! Daarom zijn wij altijd op zoek naar talent dat samen met ons het avontuur wil aangaan.

  Wij zijn gedreven en gaan voor maximaal resultaat. We willen iedere dag weer de beste versie van onszelf zijn. Dat doen we door van elkaar te leren en te blijven groeien als persoon en als professional. En dat kan alleen als je passie hebt voor wat je doet en werkt met de beste collega’s.

  Torenhoge hiërarchische lagen? Daar doen wij niet aan. Wij werken altijd op basis van vertrouwen en openheid. En natuurlijk vieren we onze successen, hebben we gezellige borrels en organiseren we regelmatig leuke activiteiten.

 • null

  Aannemingsmaatschappij Hegeman

  Bij Aannemingsmaatschappij Hegeman vinden we bouwen aan de meest diverse en complexe projecten heel normaal. Dat doen we namelijk al meer dan 95 jaar. Laat ons maar ‘gewoon bouwen’. Typisch de nuchtere mentaliteit van een familiebedrijf uit het oosten, dat door gewoon te bouwen de meest bijzondere projecten oplevert. We bouwen, verduurzamen en ontwikkelen in de Burger- en Utiliteitsbouw. Van woon- en zorgcomplexen tot scholen. Van overheidsgebouwen, parkeergarages en kerken tot kantoren en bedrijfshallen. Maar ook appartementencomplexen, woonblokken, twee-onder-een-kappers en vrijstaande herenhuizen voor de particuliere markt.

  We zijn stuk voor stuk harde werkers, maar we vinden het minstens zo belangrijk dat we met plezier (samen)werken. Naast je wettelijke rechten en die o.b.v. de cao krijg je daarom bij Hegeman meer. We denken bijvoorbeeld graag met je mee als jouw persoonlijke situatie iets anders vraagt dan de standaard. Daarnaast werk je met betrokken en vakkundige collega’s, ben je natuurlijk welkom op de feestjes én komt er geregeld een traktatie voorbij.

 • null

  Broeze Nijverdal

  Broeze Nijverdal levert diverse oplossingen binnen de sectoren industrie, infra, staalbouw en nucleaire staaltoepassingen. Hierin werken we nauw samen met verschillende partijen. We zetten ons in voor kleine en grote complexe projecten. Met een eigen engineering- en productieafdeling zijn we een flexibele partij. We bieden de zekerheid van vergaande proces-en kwaliteitsbeheersing in al onze diensten en producten. We denken graag mee met onze opdrachtgevers en nét een stapje verder. Vakmanschap, kennis, kwaliteit, veiligheid en duidelijkheid zijn onze belangrijkste pijlers.

  Ons team bestaat uit vooruitstrevende meedenkers; deskundig, betrokken, eerlijk, toegankelijk, maar bovenal doeltreffend. Wij streven ernaar medewerkers zelf op te leiden. In samenwerking met regionale technische opleidingen bieden we jaarlijks leerling plaatsen aan. We besteden intensief aandacht aan de groei en de opleiding van getalenteerde mensen.

 • null

  Eurol

  Eurol smeermiddelen worden in eigen huis ontwikkeld, geblend en geproduceerd, om vervolgens naar meer dan 85 landen te worden getransporteerd. Naast olie produceren we ook technische vloeistoffen, koelvloeistoffen en ruitenwisservloeistof. Daar zijn heel wat collega’s voor nodig; van productie en logistiek tot aan sales en marketing. Vakmensen die met elkaar de allerbeste producten willen maken voor voertuig en machine. Dat gebeurt in een dynamische maar gemoedelijke werksfeer. Met oog voor elkaar en focus op ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. We investeren in onze mensen en zetten in op training en scholing op maat. We werken vanuit Nijverdal maar ook vanuit ons hoogbouwmagazijn en kantoor in Almelo op het XL Park. Op beide locaties zijn we volop bezig met uitbreiding om onze groei aan te kunnen. Met een eigen Research & Development is er een continue focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dat resulteert in hoogwaardige producten, met onze Specialty Lubricants met SYNGIS Technology als uitblinker.

 • null

  EuroMouldings

  EuroMouldings is een productiebedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen per week kunststofverpakkingen door middel van een proces dat blaasextrusie wordt genoemd, produceert. De organisatie kent een omvang van 180 medewerkers en kenmerkt zich als plat, betrokken en sociaal. Er is ruimte voor inbreng van eigen ideeën en initiatieven, er wordt geïnvesteerd in (persoonlijke) ontwikkeling en houden onze bezig met thema’s zoals automatsering en recycling.

 • null

  Ferlin

  Ferlin is specialist in het ontwikkelen en vervaardigen van machines binnen de kunststofverwerkende industrie. Van silo tot intrek leveren wij slimme oplossingen voor blaasvorm, extrusie en spuitgiet installaties. Ferlin richt zich hierbij op doseren, transporteren en drogen van granulaten. Continu zijn wij op zoek naar een perfecte balans tussen gebruiksvriendelijkheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en integreerbaarheid op een kostenbewuste manier wanneer wij onze producten ontwikkelen.

  Ferlin heeft momenteel 23 medewerkers, maar is een groeiende organisatie.

  Onze visie (Improving Plastics Together) en de daaruit voortvloeiende kernwaarden zijn voor ons belangrijk. Onze kernwaarden zijn: Samen, Vertrouwen, Plezier en Leren. De werksfeer bij Ferlin is te omschrijven als informeel met korte lijnen. Er wordt goed geluisterd naar medewerkers en er heerst een echte hands-on mentaliteit. Redenen genoeg om bij Ferlin te solliciteren :).

 • null

  Gemeente Hellendoorn

  Werken bij de gemeente Hellendoorn, leuk werk op een mooie plek.

  De school van de kinderen, afvalrecycling, veiligheid in de straat, of de zorg voor een familielid. Wat een gemeente doet of regelt, is voor een inwoner meteen zichtbaar en voelbaar. Wij willen daarom dicht bij onze inwoners staan. Door uitdagingen aan te gaan, nieuwe dingen te proberen, successen te delen en te leren van ervaringen. Daarom investeren we in mensen, plannen en in een flexibele, klantgerichte organisatie. En dat allemaal op een unieke plek. Een natuurlijke en avontuurlijke gemeente. Een prachtige combinatie van veel groen, heide en weide maar ook bruisende dorpsharten, betrokken inwoners en Noaberschap, dat is Hellendoorn. Natuurlijk avontuurlijk!

 • null

  Heutink

  Ooit begonnen als eenmanszaak, inmiddels een internationaal gevestigde organisatie. En nog steeds een echt familiebedrijf. Vandaag de dag samen optrekkend vanuit één groep: De Heutink Groep. Met al deze specialisaties onder één dak dragen we ons steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen wereldwijd. Samen sterk!

  Heutink heeft alles in huis om iedereen die zich bezighoudt met onderwijs, opvang en de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassenen te ontzorgen op het gebied van leermiddelen, inrichting én ICT.

  Werken bij Heutink betekent onderdeel uitmaken van de Heutink familie. Net als dat het betekent dat je je steentje bij kunt dragen aan en iets kunt betekenen voor de toekomst. We bruisen van de ambities en zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Naast collega’s op kantoor en in onze buitendienst bieden we ook mogelijkheden voor een bijbaan en vakantiewerk.

 • null

  Lumio

  Lumio Lichtprojecten staat al bijna 40 jaar voor ‘life is delightful’: genieten, comfort, gemak en een optimaal gevoel van veiligheid. Dat doen wij door het ontwerpen en realiseren van verlichtingsconcepten, domotica (smart home) projecten en beveiligingsinstallaties. We zijn actief bij particulieren, in de retail, utiliteit en horeca.

  Bij Lumio gaan we geen uitdaging uit de weg, wij bieden:

  – veel vrijheid en een open, collegiale werksfeer.

  – veel afwisseling, geen dag is hetzelfde.

  – de mogelijkheid om parttime te werken.

  – een groep collega’s die goed werk leveren net zo belangrijk vinden als een goede sfeer en de vrijdagmiddagborrel(s).

  – als monteur een eigen bus met goed gereedschap en gelikte werkkleding.

  – goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  – een goed salaris en prettige secundaire voorwaarden.

  Bovendien vier je in 2023 de nodige feestjes mee om het 40-jarig jubileum te vieren!

 • null

  Moddit

  Moddit heeft als full service digital agency alle specialisten en kennis in huis om samen online te scoren. We zijn een jong en creatief team dat de lat graag nog nét even wat hoger legt. Samen boeken we niet alleen mooie resultaten, maar gaan we ook echt voor de toppositie. De collega’s die je er gratis bij krijgt zijn enthousiast en ambitieus, met ieder een eigen talent, ze kunnen erg grappig uit de hoek komen en hebben met regelmaat briljante ingevingen. Herken je jezelf hier wel in? Join the team!

 • null

  Moovd

  Moovd ontwikkelt en ontsluit digitale therapieën in verschillende segmenten in de gezondheidszorg. Door middel van innovatief en creatief toepassen van technologie helpen we patiënten, therapeuten en zorgverzekeraars vooruit.

  Iedereen zou laagdrempelig toegang moeten hebben tot hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Vanuit deze gedachte is Moovd in korte tijd koploper geworden in innovatieve oplossingen die de mentale gezondheid verbeteren. Deze oplossingen dragen nadrukkelijk bij aan het oplossen van de capaciteitsproblematiek in de geestelijke gezondheidszorg en stellen therapeuten in staat een grotere groep patiënten beter en sneller te helpen.

  Wij zijn een start-up met een start-up cultuur en werksfeer. Iedere dag zetten wij met het team de schouders eronder en kijken we hoe iets beter of anders kan. Wij zijn missie gedreven even proberen ons steentje bij te dragen aan de GGZ. Hierdoor hebben toekomstige medewerkers echt impact op de samenleving en hulpbehoevenden.

 • null

  Niverplast

  Bij Niverplast zijn we dagelijks vol passie bezig met het verkopen, ontwerpen, assembleren en het (wereldwijd) installeren van verpakkingsmachines en –lijnen voor onze klanten. Klanten door wie we gezien willen worden als partners. Ook onze constructietak is een belangrijk onderdeel; zij maken de RVS onderdelen van onze machines. Samen met klanten werken we aan het verbeteren van de verpakkingsmogelijkheden binnen hun organisatie. Daarbij denken wij anders, zoeken met een frisse blik naar oplossingen, hebben wel degelijk een mening en we veranderen continu.

  Gelukkige collega’s zorgen voor gelukkige klanten en een goedlopende organisatie, daar zijn wij van overtuigd. Om geluk te vinden in je werk, is het super belangrijk dat jij veel plezier maakt met je collega’s en dat je dát doet, waar je hart sneller van gaat kloppen.

  Wij hebben geen directie en management, geen rangen en standen of autoriteit. Wij geloven in vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat maakt werken leuk en daar word je gelukkig van. Wij vinden talent en het doorontwikkelen van talent belangrijk. Heb je ambities of wil je graag die ene training volgen, dan krijg je daar de ruimte voor. Wij moedigen je aan om je talenten verder te ontwikkelen. Bij Niverplast houden we van feesten, ouwehoeren en gekkigheid uithalen, maar dit kan alleen doordat we samen de schouders eronder zetten en hard werken. Wil je dat meemaken? Join the family!

 • null

  Sepawand

  Sepawand ontwikkelt, levert en installeert al meer dan vijftig jaar systeemwanden en deuren, die in eigen huis worden geproduceerd. Deze verplaatsbare wanden zorgen voor de perfecte indeling van ruimtes binnen bedrijven en instellingen. Het assortiment van Sepawand bestaat uit wanden van glas, hout, gips welke bewerkt kunnen worden met fotoprints of white board. Deze producten worden toegepast in de utiliteitsbouw en industrie, onder andere in kantoren, bedrijfshallen, scholen, zorginstellingen, banken en showrooms.

  Werken bij Sepawand? Dan kom je terecht in een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Ook voor studenten bieden wij diverse mogelijkheden. Studeer je bouwkunde op het MBO of HBO of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Of wil je werken en leren combineren en starten met een BBL-opleiding? Bij Sepawand werken we graag samen met jong talent voor de toekomst. Je krijgt niet alleen geld van ons, maar ook goede begeleiding en je bent volwaardig onderdeel van ons team.

 • null

  Solarlux

  Solarlux biedt topkwaliteit glazen vouwwanden, serres, tuinkamers en flexibele geveloplossingen. Het Duitse productiebedrijf onderscheidt zich wereldwijd met maatwerk-oplossingen en fascinerend design. Het verkoopkantoor van Solarlux in Nijverdal vormt een belangrijke schakel voor de Nederlandse en Belgische markt. Vanuit een gaaf kantoorgebouw werken wij iedere dag met zo´n 30 collega´s aan bijzondere woonconcepten.

  In totaal werken er wereldwijd ruim 1000 collega’s bij Solarlux. We zijn open en transparant, er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën en eigen initiatieven worden gewaardeerd. Geen enkele opdracht bij Solarlux is standaard, omdat wij maatwerk leveren. Dit vraagt om echt teamwork met diverse expertises om tot een perfecte oplossing te komen.

 • null

  Toelevering Online

  Toelevering Online is een e-commerce bedrijf in de scale-up fase! In 2022 zijn we van 20 naar 50 medewerkers gegroeid en gaan er miljoenen euro’s door ons platform heen. We is een supersnel groeiend bedrijf en timmert hard aan de weg om zoveel mogelijk klanten te voorzien van maatwerk kozijnen, deuren en schuifpuien. Daarbij leveren we vanaf 5 werkdagen, in tegenstelling tot traditionele leveranciers waar kozijnen vanaf 12 weken geleverd worden.

  Onze kernwaarden zijn:

  1. We zijn gedreven
  2. We voelen ons verantwoordelijk
  3. We werken met een glimlach
  4. We blijven altijd ontwikkelen
  5. Samen vooruit.

  We hebben een open kantoor en een open cultuur. We zijn nog steeds een no-nonsense Twents bedrijf maar we hebben ambities om te internationaliseren. Dit jaar zijn we gelanceerd in België en daar komt elk jaar 1 land bij. De gemiddelde leeftijd is ongeveer 30 en samen werken we hard om ambitieuze doelen te behalen!

  Je zou bij ons mogen solliciteren als je deel uit wil maken van een snelgroeiend bedrijf met een hele fijne bedrijfscultuur. Iedereen mag zijn wie hij/zij is en we willen graag met elkaar ontwikkelen op alle fronten.

  Moeten is ook niet het juiste woord. We schetsen graag wie we zijn en wat we doen, en als dat bij je past is dat heel mooi, en zo niet is het fijn als het jou een stukje dichter heeft gebracht bij wie jij bent en waar jij behoefte aan hebt. Vanuit daar vertrekken we. En als jij hier een aantal jaar gewerkt hebt, je waarde hebt toegevoegd en je ontwikkeling hebt doorgemaakt, helpen we je graag in een eventuele volgende fase. Maar eigenlijk is het te leuk om te gaan :).

 • null

  Toray Advanced Composites

  Toray Advanced Composites (voorheen een onderdeel van Koninklijke Ten Cate) borduurt voort op de rijke textielhistorie van Overijssel door op basis van koolstof- en aramidevezels in combinatie met onder meer kunsthars, poeders en folies verbluffend sterke en lichte materialen te creëren. Toray is een sterke en innovatieve onderneming die de grenzen van de techniek steeds verder verlegt om de klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Vliegtuigbouwers wereldwijd, waaronder Boeing en Airbus, maken gebruik van onze supersterke composietmaterialen. Wij maken deze materialen op bestelling conform heel nauwkeurige specificaties.

  Op dit moment werken er circa 150 medewerkers bij Toray. Wij bieden onze medewerkers  een uitdagende en veilige omgeving om in te groeien als professional én als mens. We gaan ontspannen met elkaar om en organiseren regelmatig uitjes. Iedereen kan onder werktijd meedoen met de wekelijkse bootcamp trainingen. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn in orde. Toray betaalt goed en biedt prima secundaire voorwaarden.

 • null

  Van Keulen Interieurbouw

  Van Keulen Interieurbouw is een familiebedrijf met een lange historie. Alles wat we doen is gericht op één doel: de wensen van onze klanten tot in detail waarmaken. Na 75 jaar van groei en ontwikkeling zijn we een toonaangevende en gerespecteerde speler in de Nederlandse interieurbouw en winkelinrichting. Maar boven alles zijn we nog steeds een familiebedrijf, er zijn maar weinig bedrijven waar mensen zich zo thuis voelen als bij ons!

  Wij investeren continu in goede arbeidsomstandigheden en de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als jij de capaciteiten hebt om door te groeien, dan biedt Van Keulen Interieurbouw je enorm veel mogelijkheden. We doen dan ook veel om je ontwikkeling ook daadwerkelijk te stimuleren. Daarom kijken we al vanaf het moment dat je bij ons komt solliciteren naar wat de toekomstmogelijkheden zouden kunnen zijn, want onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal.

  Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf? Dat kan!

MEER WETEN

OVER WERKEN IN NIJVERDAL?

NEEM CONTACT OP