Sepawand

Sepawand ontwikkelt, levert en installeert al meer dan vijftig jaar systeemwanden en deuren, die in eigen huis worden geproduceerd. Deze verplaatsbare wanden zorgen voor de perfecte indeling van ruimtes binnen bedrijven en instellingen. Het assortiment van Sepawand bestaat uit wanden van glas, hout, gips welke bewerkt kunnen worden met fotoprints of white board. Deze producten worden toegepast in de utiliteitsbouw en industrie, onder andere in kantoren, bedrijfshallen, scholen, zorginstellingen, banken en showrooms 🏙

Werken bij Sepawand? Dan kom je terecht in een team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Ook voor studenten bieden wij diverse mogelijkheden. Studeer je bouwkunde op het MBO of HBO of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Of wil je werken en leren combineren en starten met een BBL-opleiding? Bij Sepawand werken we graag samen met jong talent voor de toekomst. Je krijgt niet alleen geld van ons, maar ook goede begeleiding en je bent volwaardig onderdeel van ons team 👨‍🏭👩‍🏭

Doorlopende

vacatures:

Monteur

Productiemedewerker

Werkvoorbereider

Calculator

Stage

mogelijkheden:

Stagiaires

Studeer je bouwkunde op het MBO of HBO of studeer je iets heel anders, maar denk je een mooie bijdrage te kunnen leveren aan ons bedrijf? Of wil je werken en leren combineren en starten met een BBL-opleiding? Bij Sepawand werken we graag samen met jonge talent voor de toekomst
Klinkt dit interessant?

Kijk dan tussen onze vacatures of kom vrijblijvend een kopje koffie bij ons drinken en loop een dag mee met onze collega's! ☕