Eurol

Eurol is een onafhankelijke producent in smeermiddelen en technische vloeistoffen. Onze producten zijn inmiddels in meer dan 80 landen beschikbaar 🗺

We zijn een familiebedrijf waar we korte lijnen kennen en een gemeenschappelijk doel hebben. Onze betrokken en positieve medewerkers hebben een continue focus op kwaliteit. Zo helpen we onze afnemers op een duurzame manier het allerbeste te halen uit hun voertuigen, machines en producten. Want zonder de juiste smering is er geen optimale prestatie. We hebben daarvoor alles in eigen huis en blijven innoveren om topklasse producten te bieden 🛢

Doorlopende

vacatures:

Facilitair medewerker

Operator

Monteur

Logistiek medewerker

Ben jij nieuwsgierig?

Bekijk de vacatures op onze website, neem gerust contact op voor meer informatie óf plan een afspraak in voor een kop koffie ☕