Eastbridge

Eastbridge is een ICT-dienstverlener die haar klanten persoonlijk faciliteert in hun digitale werkplek met steeds weer vernieuwde slimme (ICT-)oplossingen. Ga je aan de slag bij EastBridge, dan kom je terecht in een ambitieus, klein (+/- 15 medewerkers) bedrijf waar jij – samen met onze klanten – voorop staat. Bij ons is aandeelhouderwaarde, je urenverantwoording of forecast niet leidend, maar het implementeren van mooie vernieuwde ICT-oplossingen waar klanten en onze mensen blij van worden. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt binnen ons bedrijf en hebben hiervoor een huiselijke sfeer gecreëerd 🛋

Je krijgt bij ons de ruimte om een opleiding of cursus te volgen. Wij moedigen jou aan om je talenten te blijven ontwikkelen! Gezamenlijk kijken we wat bij jouw wensen en behoeften past en wat aansluit bij de kennis die benodigd is binnen de organisatie, zo versterken we elkaar. En niet helemaal onbelangrijk: iedere dinsdag nemen we een momentje om samen te sporten 🏋🏼‍♂️

Doorlopende

vacatures:

Junior system administrator

Senior system engineer

Accountmanager IT

Java developer

Helpdeskmedewerker

Bijbaan

of stage:

Stagiaires

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiaires die een opleiding binnen de ICT volgen

Bijbaan

Zoek je een bijbaan en ben je bezig met je studie ICT, bel ons dan om eens vrijblijvend te komen praten en te zien wat wij doen. Je doet waardevolle ervaring op én verdient een lekker centje bij

Ook onderdeel worden van ons te gekke team?

Bekijk de vacatures